Essentiële oliën

Filia Gifts is trotse brandpartner van Young Living (YL), Team IPL Oils. Essentiële oliën van YL zijn 100% puur en natuurlijk, zonder toevoegingen. Draag ze als parfum, voeg ze toe aan je favoriete producten of gebruik ze om je welzijn te ondersteunen. 

Het assortiment is uitgebreid van singles tot blends en aanverwante producten. In de webshop vind je een aantal mooie oliën los of gecombineerd met Lavasteen sieraden. Lavasteen is een poreuze steen en daardoor uitstekend geschikt voor het gebruik van essentiële oliën. Altijd jouw favoriete geur bij de hand. Of dat nu is om te genieten van de pure heerlijke geur of omdat het jou steun geeft. Of een combinatie daarvan natuurlijk. Edelstenen en de oliën vormen een mooie combinatie en vullen elkaar vaak op een bijzondere manier aan. 

Vind je jouw favoriete geur niet of wil je graag meer weten over de mogelijkheden en de starterkits? Neem contact op via deze pagina. We helpen je graag verder.

Meer informatie over jouw mogelijkheden

Wil jij graag kennis maken met de mogelijkheden van YL essentiële oliën, de diffusers en andere producten? Filia kan jou helpen om jouw leven te verrijken met essentiële oliën. Met een starterkit maak je op eenvoudige wijze kennis met de mogelijkheden en het gebruik van de oliën. Brandpartner worden en een business opbouwen of jouw bestaande business uitbreiden? Ook daar kunnen wij jou bij helpen. Neem contact op met info@filiagifts.nl. We vertellen er graag meer over.

Essentiële oliën zijn natuurlijke, krachtige en geconcentreerde vloeistoffen die worden verkregen uit planten en worden gebruikt voor een breed scala aan doeleinden, zoals aromatherapie, huidverzorging, huishoudelijke reiniging en meer. Essentiële oliën zijn niet alleen geliefd vanwege hun aangename geur, maar ook vanwege hun therapeutische eigenschappen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige essentiële oliën die aan al uw behoeften voldoen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan essentiële oliën van de hoogste kwaliteit, die zijn vervaardigd volgens strenge normen om ervoor te zorgen dat ze zo zuiver en effectief mogelijk zijn.

Onze essentiële oliën worden zorgvuldig geselecteerd uit de beste bronnen en zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten, waaronder lavendel, eucalyptus, tea tree, pepermunt en nog veel meer. Of u nu op zoek bent naar oliën om uw huid te verzorgen, uw huis te reinigen of gewoon te ontspannen na een lange dag, wij hebben de perfecte olie voor u.

Onze essentiële oliën zijn verkrijgbaar in kleine flesjes voor persoonlijk gebruik. Zowel los als in cadeau set met een aromatherapie sieraad. Maak kennis met het gebruik en de toepassing van de olie door middel van de aanschaf van een starter set met stijlvolle diffuser en maar liefst 16 verschillende oliën. Daarnaast krijg je een mooie olieguide en toegang tot een community waarin je al jouw vragen kunt stellen, workshops, recepten en nog veel meer. Er valt zoveel te ontdekken.

Vragen over essentiële olie?

Neem contact met ons op als u vragen heeft over essentiële olieën