Over ons

 

Welkom bij Filia Gifts!

 

Filia Gifts maakt gifts en sieraden met met edelsteen gecombineerd met geluksbrengers. In de webshop vind je unieke handgemaakte creaties.

Ontstaan uit een hobby na het namaken van een verloren dierbare armband en uitgegroeid tot een kleine onderneming met een webshop en verkoop via diverse verkooppunten en markten en en fairs.

Elk object is uniek of er zijn er hooguit een paar van. Handgemaakt met zorgvuldig uitgekozen nieuwe of vintage materialen. Voorbeelden zijn edelstenen als Amethist, Labradoriet, Tijgeroog of Bergkristal, schelp en cultivé zoetwaterparels. Deze materialen worden verwerkt in diverse sieraden, maar ook in gifts zoals geluksengeltjes in geschenkdoosjes of flesjes en sleutelhangers. De geluksbrengers zijn afkomstig uit heel de wereld en variëren van natuurlijke symbolen en dieren tot symbolen met een religieuze of spirituele betekenis.

Iets in opdracht laten maken of wil je de collectie in jouw winkel, relatiegeschenken of (trouw)bedankjes op maat?  Neem contact op via het contactformulier en vertel je wensen!

 

Verkooppunten:

*Uw Drogisterij Feijten, Reigerstraat 12, Baarn

*Lab. Shop-in-Shop, Laanstraat 24, Baarn

*De Vuursche Schaapskooi, Hoge Vuurseweg 1B, Lage Vuursche

 

Kom ons bezoeken op fairs en markten en bekijk de hele collectie:

Zondag 18 december t/m donderdag 22 december 2022:  Kerstnostalgie bij ‘t Vaarderhoogt, Dorresteinweg 72B, Soest. Openingstijden: 10:00 – 17:00 

 

*De stenen op deze site en de betekenissen en werkingen die aan de stenen toegekend worden, impliceren geenszins dat zij een medische werking hebben. Raadpleeg bij klachten altijd een arts.