Over ons

 

Welkom bij Filia Gifts!

Filia Gifts maakt gifts en sieraden met met edelsteen en natuursteen vaak gecombineerd met symbolen van geluksbrengers vanuit de hele wereld. In de webshop vind je unieke handgemaakte creaties.

Ontstaan uit een hobby na het namaken van een verloren dierbare armband, uiteindelijk uitgegroeid tot een kleine onderneming met een webshop en verkoop via markten en en fairs. Elk object is uniek of er zijn er hooguit een paar van. Handgemaakt met zorgvuldig uitgekozen nieuwe of vintage materialen. Voorbeelden zijn edelstenen als Amethist, Labradoriet of Bergkristal, schelp en cultivé zoetwaterparels. Ook werk ik graag met Swarovski accenten en Miyuki kraaltjes. Deze materialen worden verwerkt in diverse sieraden zoals armbanden, halskettingen en oorbelletjes maar ook gifts zoals geluksengeltjes in geschenkdoosje, sleutelhangers,  winecharms, flessieraden en boekenleggers. De geluksbrengers zijn afkomstig uit heel de wereld en variëren van natuurlijke symbolen en dieren tot symbolen met een religieuze of spirituele betekenis.

Iets in opdracht laten maken of wil je de collectie in jouw winkel of een collectie op maat? Of relatiegeschenken op maat? Neem contact op via het contactformulier en vertel je wensen!

 

Verkooppunten:

Uw Drogisterij Feijten, Reigerstraat 12 in Baarn

 

Kom ons bezoeken op fairs en markten en bekijk de hele collectie:

Zondag 5 juni 2022:  Hoeve Ravenstein in Baarn 10:00 – 17:00

Zondag 7 augustus 2022: Hoeve Ravenstein in Baarn 10:00 – 17:00

Zondag 18 – donderdag 22 december 2022 Kerstmarkt Vaarderhoogt, Soest 10:00 – 17:00 

 

 

*De stenen op deze site en de betekenissen en werkingen die aan de stenen toegekend worden, impliceren geenszins dat zij een medische werking hebben. Zij kunnen ondersteunend werken, raadpleeg bij klachten altijd een arts.op fairs en markten